• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

EXPO TECH - Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi Ve Teknoloji Fuarına Davetlisiniz

14 Eylül 2022 İzmir Fuar

14-17 Eylül 2022 tarihlerinde İzmir Fuar alanında, İZFAŞ ile “EXPO TECH | Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı”nın ikincisini düzenliyor.  Uluslararası gerçekleştirilecek ve teması “Yerli Üretim, Global Ticaret” olarak belirlenmiştir. Etkinlikte “Sanayici & Tedarikçi Buluşmaları” ve “Sanayi ve Teknoloji Ürünlerinin İhracatı” öne çıkmaktadır. Etkinlik, T.C. Milli Savunma Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı destek ve katılımlarıyla düzenlenmektedir. Fuara ilgili kurumların tedarik ve satın alma yetkilileri heyet olarak katılmaktadır.

Fuara Savunma Sanayii başta olmak üzere 20 imalatçı sektörün sanayici ve üreticileri katılmaktadır. Tedarik zincirinin bozulduğu bugünlerde multidisipliner olarak hazırlanan stantlarda bölgesel ve uluslararası yeni ve alternatif tedarikçi ve müşterilerle tanışma fırsatını bulacaksınız.   

 

YEŞİL MUTABAKAT VE PARİS ANTLAŞMASI İHRACATÇININ ARTIK KAPISINDA

Etkinlik kapsamında; “Yeşil Mutabakat ve Temiz Enerji” temasıyla gerçekleştirilecek 12 Panel ve 10 Konferans’ta “Kamu ne istiyor, Üniversiteler nasıl destekliyor, Sanayicilerimizi neler bekliyor” sorularına cevaplar aranacak.  8 Sektör Toplantısı’nda, Yerli ve Uluslararası firmalar ile yüzlerce B2B İş Görüşmesi ve teknoloji ve sanayi üreten kurum, kuruluş ve firmaların 200+ Stantlı Sergi Alanı faaliyetlerine yer verilecektir.

GİRİŞİMCİLERE YATIRIMCI DESTEĞİ

“Bi Projem Var!..” Proje yarışması ile her seviyede girişimcilere teknik ve mali destek verilecektir. Yerli ve Uluslararası Yatırımcı Grupları heyet olarak katılacak, girişimcilerimizle yatırım görüşmeleri yapacaktır. Fuara sadece yerli üreticilerin stantlı katılımlarına açıktır.

EXPO TECH, sadece bir fuar değil, aynı zamanda bölgemiz ve ülkemiz için önemli bir teknoloji buluşması, üretimin ve ticaretin kalbinin attığı uluslararası bir reel pazar yeridir. Yeni girişimci ve StartUp’lara fırsatlar veren, yatırımcılara yeni kapılar açan, gençlerin teknoloji ile buluşma, kendilerini reel olarak ifade etme platformudur. Sizler için ise yeni birçok tedarikçi / müşteri networkünün kurulacağı, yeni başarı hikayelerinin yazılacağı başlangıç noktası olacaktır.

Birçok sanayici ve teknoloji üreticilerinin, satın alma ve tedarik yöneticileri, karar vericileriyle birlikte bireysel ve kurumsal  katılım sağlamaktadır.

             Fuar, MÜSİAD, BASİFED gibi iş dünyasının önde gelen STK’larının katılım ve destekleriyle düzenlenmektedir.

             Fuar, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Ticaret Bakanlığı Mali Teşvikleri kapsamındadır.

             Bu fuar, 5174 sayılı kanun gereğince  TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.