• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri İçin Başvurular Açıldı

18 Ekim 2019 15: 00 Teknopark İzmir

ödül

Türkiye’nin ilk teknoloji geliştirme bölgeleri arasında yer alan İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark İzmir) tarafından; inovasyon ve yüksek teknoloji alanlarındaki çalışmaları özendirmek, girişimciliği ödüllendirmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri” Ekim ayında veriliyor.

Bu yıl ilk kez verilecek olan “Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Özel Ödülü”nü de kapsayan organizasyonda; hem Teknopark İzmir’de çalışmalarını sürdüren Ar-Ge firmaları hem de ulusal boyutta öne çıkan kurum/kuruluşlar ödüllendirilecek.

---

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

---

İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark İzmir) yenilikçilik alanındaki bilgi ve tecrübesi ile kurguladığı “Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri”ni genişleterek sürdürüyor.

Geçen yıldan başlayarak Teknopark İzmir Ar-Ge firmalarına verilen 9 ödülle birlikte bu yıl ilk kez verilecek “Yüksek teknoloji özel ödülü” ile inovasyona dayalı yüksek teknoloji alanında faaliyet gösteren bölge dışından firmalar da ödüllendirilecek.

www.teknoparkizmir.com.tr adresli web sitesinden yapılabilecek başvurular için son tarih 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 17.00 olup; Ödül Komitesi’nin yapacağı değerlendirmenin ardından ödülü hak kazananlar, 18 Ekim 2019 Cuma günü saat 15:00'da  düzenlenecek özel bir törenle açıklanacak.

“TEKNOPARK İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ÖZEL ÖDÜLÜ”

Organizasyon kapsamında bu yıl ilk verilecek “Yüksek Teknoloji Özel Ödülü” katagorisinde İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Bilim ve Sanayi İl Müdürlüğü ve KOSGEB gibi kurum ve kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı Ödül Komitesi’nin yapacağı değerlendirme ile ödüller sahiplerini bulacak. Maddi bir karşılık bulmayacak değerlendirmede, prestij ödülleri verilecek.

Yılın Başarılı Startup Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ’si Ödülü ve Yılın Başarılı Büyük Ölçekli Firma Ödülü olmak üzere üç kategoride sahiplerini bulacak ödülde; Büyük Ölçekli Firma Ödülü kategorisinde "ithal ikamesine yönelik ürün geliştirme teması" belirleyici ağırlığa sahip olacak.

Bu kapsamda alınacak verilerde ve yapılacak değerlendirmelerde başvuru sahiplerinin 01 Ocak 2018 ve 31 Aralık 2018 tarihleri arasındaki çalışmaları ölçüt alınacak.

Değerlendirmeye katılmak için istekli olan Startup, KOBİ ve Büyük Ölçekli Firmaların https://form.jotform.com/92552920501956 linkinden, 2018 yılı verilerini esas alarak, istenen bilgileri doldurmaları gerekli ve yeterlidir. Değerlendirmeye katılmak için son başvuru tarihi 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 17.00’dır.

TEKNOPARK İZMİR AR-GE FİRMASI ÖDÜLLERİ

Teknopark İzmir’in, Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ar-Ge Firmalarına geçen yıldan itibaren vermeye başladığı ödüller ise bu yıl organizasyon kapsamında yine sahiplerini buluyor. Sadece bölge Ar-Ge Firmalarının değerlendirmeye gireceği 9 ayrı kategoride verilecek olan “Ar-Ge Firması Ödülleri” için Bölgede kullanılan portal sistemi üzerinden girişimci firmaların kendi yüklediği veriler belirleyici olacak. Bu başlık altındaki bazı ödüller maddi karşılık bulacak.

Bu kapsamda yer alan kategoriler ise şöyle sıralanıyor:

  • En fazla FSMH Başvuru Yapan Ar-Ge Firması Ödülü
  • En Fazla Aktif Proje Yürüten Ar-Ge Firması Ödülü
  • En Fazla İhracat yapan Ar-Ge Firması Ödülü
  • En Fazla İstihdam Oluşturan Ar-Ge Firması Ödülü
  • En Başarılı Akademisyen Firması Ödülü
  • Akademik İşbirliği Ödülü
  • En Aktif Kuluçka Firması Ödülü
  • En Düzenli Veri Girişi ve Raporlama Yapan Ar-Ge Firması
  • Öne çıkan ilk 3 Ön Kuluçka Ekibi Ödülü

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.