• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Toplantısı

19 Aralık 2022 13.00 Teknopark İzmir

19 Aralık 2022 / 13.00-16.00 / Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi

Toplantı kaydınızı oluşturmak için lütfen tıklayınız.

 

Kapsamı ve faaliyet alanları bilişimin alt sektörlerini de kapsayacak şekilde genişletilen “Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı” Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı, Bakanlığımız işbirliğinde Bölgemizde düzenleniyor.

 

Programı kapsamında desteklerden faydalanabilecek şirketlerin faaliyet alanları; Yazılım, Dijital oyun, Finansal yazılım ve teknolojiler, Blok zincir yazılım ve teknolojiler, Yapay zekâ, büyük veri, Siber güvenlik, Akıllı şehir ile yeşil dönüşüm yazılım ve hizmetleri, Telekomünikasyon, 5G, bulut ve iletişim hizmetleri, Veri merkezi, Bilişim hizmetleri, Sistem bakım ve destek hizmetleri ve Dijital aracılık ve hizmet platformları vb. olarak öne çıkmaktadır.

Ülkemizin ihracatının artmasına yönelik yeni destekler hakkında https://ticaret.gov.tr/destekler/hizmet-sektoru-destekleri/bilisim bağlantısı ziyaret edilebilir.

“Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı” hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı programımıza Girişimcilerimiz ve tüm ilgililer davetlidir. https://form.jotform.com/223393184009960 bağlantısından kayıt oluşturulması yeterlidir.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.