• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Hekaton

“%98.2 Computer Engineers

T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen, askeri darbeler konusunda ilk ve tek big data analizi çalışmasına olanak sağlayan “Uluslararası 15 Temmuz Anti-Darbe Hekatonu Online Turnuvası”na katılan Teknopark İzmir/İYTE ortak ekibi “%98.2 Computer Engineers”, 2.liğe hak kazandı.

Teknolojinin imkanlarıyla ülkelerde yaşanan askeri müdahalelere bir çözüm önerisi getirmek, dünyanın dikkatini bu bölgelere çekmek, teknolojiyi kullanarak askeri darbeleri önlemek amacıyla kurgulanan “15 Temmuz Uluslararası Anti Darbe Hekatonu” 13 - 18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ve İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark İzmir) işbirliğiyle oluşturulan 4 ekipten birisi olan %98.2 Computer Engineers, “Darbe Olup Olmayacağını Öncesinden Makine Öğrenmesi İle Tahmin Etme" adlı projeleriyle, eğitim ve aplikasyon konu başlığında Türkiye 2.si oldu.

%98.2 Computer Engineers Ekip Lideri Ulaş Mezin ve Ekip Üyeleri Busenur Aktılav, Cemal İhsan Sofuoğlu ve Onur Karakoç İYTE Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencileri.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.