• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
 bakan yardimcisi

Bakan Yardımcısı Dönmez'den Bölgemize Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ev sahipliğinde Teknopark İzmir'i ziyaret etti. Ziyarette Bakan Dönmez'e İZKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz, Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fadıl Sivri, KOSGEB İzmir Temsilcileri ve İYTE Üst Yönetimi eşlik etti.

İZKA'nın Güdümlü Proje Desteği ile yapılan İnovasyon Merkezi'nin de gezildiği ziyarette, Rektör Baran tarafından kampüsümüzde yürütülen projeler hakkında bir sunum yapıldı. Gerçekleştirilen sunumun ardından Dönmez ve beraberindeki Heyet, Rektör Baran ve Genel Müdür Tanoğlu eşliğinde Teknopark İzmir Ar-Ge firmalarından Urla Dijital Tarım, Florabio ve MET İleri Teknoloji firmalarını ziyaret etti.

İzmir Kalkınma Ajansı’nın Güdümlü Proje Desteği ile hayata geçirilen İnovasyon Merkezi’nde 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaretin ilk bölümünde, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın İYTE ve Teknopark İzmir’de yürütülen bilimsel çalışmalar ve ar-ge faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ve beraberindeki heyet, halen Teknopark İzmir’de ar-ge faaliyetlerini sürdüren firmalardan, çalışmaları hakkında ofislerinde bilgi aldı.

Urla Dijital Tarım, Florabio Teknoloji ve MET İleri Teknoloji firmalarından bilgi alan Bakan Yardımcısı Dönmez, çalışmaları üzerine firma yetkilileri ile bir süre sohbet etti.

 

 

bakan yardimcisi 1
bakan yardimcisi 2
bakan yardimcisi 3
bakan yardimcisi 4
bakan yardimcisi 5
bakan yardimcisi 6
warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.