• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

BiGG.Assist Tanıtım Toplantısı

Teknopark İzmir tarafından düzenlenen “TÜBİTAK BiGG.Assist Tanıtım Toplantısı” 30 Ocak Perşembe günü İnovasyon Merkez’inde gerçekleştirildi. 

Girişimciler, girişimci adayları ve İYTE’li akademisyenlerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran yaptı. Prof. Dr. Baran, ”İzmir’in inovasyon kenti olacağına ve girişimciler için çok güzel bir ekosistem oluşacağına inanıyoruz. Korkmayın, cesur olun, adım atın ve hayallerinizi gerçekleştirin. Hem kentimize hem de ülkemize büyük katkılar sunun” diyerek girişimcileri cesaretlendirdi.

Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ise Teknopark İzmir’de yer almanın avantajları, girişimcilere sağlanacak imkanlar ve değerlendirme süreçleri hakkında bilgi verip, katılımcılara teşekkür etti.

Girişimcilik Birim Koordinatörleri Burak Köle ve Burçak İlter Timurçin’in TÜBİTAK BİGG Desteği süreci ve başvuru koşulları hakkında yaptıkları sunumun ardından BİGG Desteği ile şirketleşen başarılı girişimciler deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Düzenlenen toplantı, networking ile son buldu.

 

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.