• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknogirişimcilerimiz İnovasyon Merkezi'nde Buluştu

İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, TÜBİTAK BİGG Programı kapsamında desteğe hak kazanan Girişimcileri tebrik etti.

İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Girişimcilere seslenen Rektör Prof. Dr. Baran, “İzmir Start-up’lar ve girişimciler kenti olmalı. Bu kapsamda biz İzmir Yüksek Teknoloji Enstütüsü ve Teknopark İzmir olarak potansiyelimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. İzmir’in ve ülkemizin yüksek teknoloji üreten firmalar üzerinden kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Genel Müdür Prof. Tanoğlu ise girişimcilerle gurur duyduklarını belirterek, BiGG sürecini anlattı ve yeniden düzenlenen Teknopark İzmir Kuluçka Merkezi’nde bir an önce yer almalarını temenni etti.

Yapılan konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Baran ve Genel Müdür Prof. Dr. Tanoğlu, BİGG.Assist Programının yürütülme sürecinde yoğun mesai harcayan Teknopark İzmir ekibine de teşekkür etti.

“TÜBİTAK BİGG-1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı” ile her biri 200 Bin TL’lik sermaye desteğini almaya hak kazanan girişimciler Ekim ayı içinde Teknopark İzmir’de şirketlerini kuracak.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.