• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
design101

Design101 Birincisi ClassBoom Ekipleri Arasına Katıldı

İYTE İnovasyon Topluluğu organizasyonu, Vestel ve Teknopark İzmir desteğiyle düzenlenen Design101, birbirinden iddialı fikirlere sahne oldu. Farklı fakültelerden bir araya gelerek takım kuran öğrencilerin bir problemin tasarım ve teknoloji kısmını birlikte çözmeye çalıştığı Design 101, takımların EGİAD Melekleri iş Geliştirme Uzmanı Melisa İtmeç ve Teknopark İzmir Girişimcilik Birim Koordinatörü Burak Köle’den aldıkları eğitimlerle başladı. Geliştirdikleri iş fikirleri ile jüri karşısına çıkan ekipler performanslarını sergiledi.

Teknopark İzmir Kuluçka Merkezi ClassBoom’da 23 Aralık tarihinde düzenlenen yarışmanın jürisinde Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, Ampersand Academy CEO’su Dr. Cengiz Üzün, İYTE Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. Yankı Göktepe ve Vestel Beyaz Eşya’dan Mimar Gözde Tosun yer aldı.

Kazanan ekipleri Teknopark İzmir Girişimcilik Birim Koordinatörü Burak Köle anons ederke, final jürisinde yer alan Genel Müdürümüz Prof. Dr. Metin Tanoğlu, 1.liğe hak kazanan ekibin ödül olarak ClassBoom Ön Kuluçka Merkezi’ne kabul edildiğini açıkladı.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.