• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknopark İzmir European Business Network (EBN) Üyeliğine Kabul Edildi

AB Horizon kapsamında desteklenen Accelero Projesi çerçevesinde, European Business Network (EBN) tarafından sertifikalandırılan Teknopark İzmir, EBN üyeliğine kabul edildi. Kuluçka hizmetleri için EU|BIC markası almaya hak kazandı.

EBN tarafından paylaşılan makaleye linkten ulaşabilirsiniz. https://ebn.eu/2024/08/05/technopark-izmir-becomes-newest-certified-eubic/

Teknopark İzmir’in EBN üyeliği ve EU|BIC Sertifikası’nı almaya hak kazandığı, 12-13 ve 14 Haziran tarihlerinde Fransa'nın Nantes şehrinde düzenlenen "EBN Congrees 2024"te EBN CEO'su Laura Lecci tarafından duyuruldu.

Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran European Business Network’e (EBN) üye olmanın Teknopark İzmir'in ve bünyesinde yer alan teknoloji firmalarının Avrupalı ekosistem paydaşlarıyla ortak proje geliştirme potansiyeline önemli katkı vereceğinin altını çizerek, “Bu güzel işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Accelero Projesi Yöneticisi olan Genel Müdürümüz Prof. Dr. Metin Tanoğlu, EBN’ye üye olarak önemli bir adım atan Teknopark İzmir'in uluslararası alandaki görünürlüğünü, iş birliği ve proje sayısını artırmak için önemli bir fırsat yakaladığını belirtti. EBN üyeliği ve sürdürülen programlar sayesinde girişimcilere ve firmalara uluslararası alanda daha fazla iş geliştirme ve ticarileştirme faaliyetleri için imkan yaratılmaya çalışıldığı; EBN üyeliğinin bu anlamda önemli bir kulvar açacağını vurguladı.

Avrupa'nın inovasyon ekosistemindeki Kuluçka ve Hızlandırma Merkezleri ile Teknoparklarını buluşturan Kongreye, Teknopark İzmir’i temsilen Kuluçka Birim Yöneticisi Burçak İlter Timurçin katılıyor.

Bu süreçte vermiş oldukları destekler ve EBN Congrees 2024’e davetleri için Accelero ve EBN Ekibine, sürece katkıları için de Accelerate İzmir ekibine teşekkür ediyoruz.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.