• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

FEV Türkiye Teknopark İzmir'de

Otomotiv sektörünün uluslararası arenada öne çıkan markası ve Türkiye’nin en büyük mühendislik servis sağlayıcısı olan FEV Türkiye, yeni şubesi ile Teknopark İzmir’de çalışmalarına başladı.

Elektrikli araçlar, araç elektroniği, yazılım, ileri sürüş destek sistemleri, araç, motor, aktarma organları geliştirme, kalibraasyon ve test konularında faaliyet yürüten FEV Türkiye’nin Teknopark İzmir’de yürüteceği çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşan FEV Türkiye Genel Müdürü Dr. Taner Göçmez, şunları söyledi:

“Müşterilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vermek misyonu ile Ege bölgesi partnerlerimize yakın olmanın, çalışanlarımıza güzel İzmir’de çalışma seçeneği sunmanın ve yenilikçi İYTE ile Teknopark İzmir ekosistemine katılmanın mutluğunu yaşıyoruz. Amacımız mobilitede daha güvenli, verimli, ekonomik, konforlu, eğlenceli ve sürdürülebilir çözümler üreterek, dünyamızın ve ülkemizin mühendislik ve inovasyon kültürüne katkı sağlamaktır. Bu kapsamda İYTE ve Teknopark İzmir isbirliğimiz ile devreye almakta olduğumuz “Mobilite Sistemleri Mühendislik ve Yönetim” programımız amacımıza hizmet edecek Mobilite Mükemmeliyet Merkezi’mizin ilk adımı olacak.”

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.