• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

İnovasyon Merkezi Gençbizz Finaline Ev Sahipliği Yaptı

İzmir Ticaret Odası, İzmir Kalkınma Ajansı ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Genç Bizz Liselerarası Girişimcilik Programı”nın finali, 25 Mayıs 2019 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ev sahipliğinde Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde yapılan değerleme sonunda finale kalan 35 girişimci ekibin projelerini sergilediği ve juri değerlendirmesinin yapıldığı Genç Bizz Finali’nin açılış töreninde konuşan İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, alın terinden akıl terine doğru bir göç olduğunun altını çizerek, “21. Yüzyıl, nitelikli insan kaynaklarına yatırım yapan ve geliştiren, eğiten ülkelerin yüzyılı olacak. Diğerleri yarışta maalesef geç kalacak. Bu da gençlikle mümkündür. Biz gençlere omuz vermeye yol açmaya her zaman hazırız” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu girişimcilerin stantlarını ziyaret ederek, projeleri hakkında sohbet etti.

Gün boyunca devam eden etkinliğin finalinde sahne alan müzik grupları katılımcılara eğlenceli anlar yaşatırken, İzmir’e özgü lezzetler de açılan stantlarda sunuldu.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.