• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Altyapi

İzmir’in Altyapısı Ar-Ge Firmalarının Projelerine Konu Olacak

İzmir’e elektrik, haberleşme ve doğalgaz gibi altyapı hizmetlerini sağlayan GEDİZ EDAŞ, Türk Telekom ve İzmir Gaz Yöneticileri, yenilikçilik alanındaki çalışmaların merkezinde yer alan Teknopark İzmir, DEPARK, Ege Teknopark ve İzmir Bilimpark Genel Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Altyapı firmaları ve Teknoparkların tanıtımının ardından, altyapı hizmet sağlayıcı firmaların teknolojik ihtiyaçları ve öncelikleri ile bu konuların nasıl projelendirileceği ve Ar-ge çalışmalarıyla yeni ürün, hizmet ve ekonomik değer oluşturulabileceği ile ilgili planlama gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilmesi planlanan toplantılar sonucunda, İzmir’in önemli hizmet sağlayıcı kurum ve kuruluşları ile Ar-Ge çalışmaları yürüten ekosistem firmalarının ve akademik birimlerin sunacağı çözümlerin eşleştirilmesi hedefleniyor.

Pandemi sebebiyle, ilki 4 Mayıs 2020 tarihinde sanal ortamda gerçekleştirilen toplantıya; GEDİZ EDAŞ Genel Müdürü Uğur Yüksel, Türk Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim, İzmir Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve ekipleri ile Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, DEPARK Genel Müdürü Osman Başbuğ, Ege Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sarıkanat ve İzmir Bilimpark Genel Müdürü Kayahan Dede katıldı.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.