• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
kompozit calistayi

Kompozit Esaslı Basınçlı Kaplar ve Silindirik Yapılar Çalıştayı

Teknopark İzmir ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ev sahipliğinde düzenlenen “Kompozit Esaslı Basınçlı Kaplar ve Silindirik Yapılar” konulu Çalıştay, İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. 52 kurum, kuruluş ve firmadan 120 katılımcının yer aldığı Çalıştay’a; Savunma Sanayii Başkanlığı, ROKETSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş., TÜBİTAK MAM, Delta V, BMC ve Tofaş A.Ş. gibi önemli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Çalıştay Yürütücüleri Prof. Dr. Metin Tanoğlu ve Doç. Dr. Seçil Artem’in sunumlarıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran yaptı. Rektör Baran, “Akademisyenlerimizin katkılarıyla düzenlenen bu tür çalıştaylar sayesinde bu teknolojilerin ülkemize kazandırılmasını hedefliyoruz. Umarım bu çalıştay akademisyenler ve sanayiciler arasında yeni iş birliklerinin ve projelerin gerçekleşmesine vesile olur. Verimli ve keyifli bir çalıştay olmasını diliyorum" diye konuştu.

12-13 Aralık 2019 tarihlerinde iki gün süren Çalıştayda, sunumlardan sonra yapılan panelle; kompozit malzeme teknolojileri, endüstriyel uygulamalarının arttırılması, ülke ihtiyaçlarının karşılanması, sektörün sorunları ve Ar-Ge işbirliklerinin nasıl artırılacağı gibi konular ele alındı.

 

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.