• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Meetup4

Meetup-4 Yazılım ve Bilgisayar Teknolojileri

Teknopark İzmir tarafından belirli aralıklarla düzenlenen Meetup etkinlikleri serisinin 4. buluşması gerçekleştirildi. Buluşmanın konukları yazılım ve bilgisayar teknolojileri alanında çalışan Ar-Ge firmaları ve araştırmacılar oldu.

11 Mart Perşembe günü çevrimiçi olarak düzenlenen etkinlik, İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

Etkinlikte, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden; Doç. Dr. Belgin E. Bostanoğlu, Doç. Dr. Mustafa Özuysal, Doç. Dr. Tuğkan Tuğlular, Dr. Öğr. Üyesi Selma Tekir ve Dr. Öğrt. Üyesi Işıl Öz sunumları ile yer aldı.

Akademisyen sunumları ardından ise Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri, Definex Danışmanlık, HBS Solutions Bilgisayar, ICCORE Technologies, Monovi Bilgi Teknolojileri, Procusale Bilgi Teknolojileri, Somera Sosyal Medya Araştırma, Zoi Data Yazılım, Netport Global ve Parta Bilgi Teknolojileri’nden firma yetkilileri sürdürdükleri projeler ve işbirliği alanları hakkında bilgi verdi.

Ekosistem içinde yeni işbirliklerinin kurulmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen Meetup etkinlikleri serisinde girişimciler, Ar-Ge firması yetkilileri ve İYTE’li akademisyenler bir araya geliyor. Serinin önümüzdeki günlerde yeni alanlar ile devam etmesi planlanıyor.

Meetup4
Meetup4
Meetup4
Meetup4
Meetup4
Meetup4
Meetup4
warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.