• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Teknopark İzmir

Rapsodo'dan Dev İşbirliği

Teknopark İzmir’de Ar-Ge çalışmalarını sürdüren Rapsodo, dünyanın bir numaralı golf medya şirketi Golf Digest ile işbirliği yaptı. Bir Discovery Channel markası olan Golf Digest’in dünyaca ünlü eğitmenleri, bundan böyle Rapsodo’nun Türk yazılımcıları tarafından geliştirilen Coach Connect Platformu üzerinden eğitimlerini verecek.

Yüksek teknolojik altyapıya sahip Rapsodo yazılım ve donanımlarının kullanıldığı platform, veri analizine dayalı hizmet modeliyle golf tutkunlarının performansını gözle görülür şekilde artırıyor. Farklı yetenek gruplarına hitap eden platform, sahip olduğu teknoloji sayesinde golf tutkunlarına güçlü bir oyun geliştirme deneyimi ve eğitimi sunuyor.

Teknopark İzmir’deki ofisinde bu yıl itibariyle yüzde 100’ün üzerinde büyüme hedefleyen Rapsodo Türkiye Ofisi Direktörü Dilek Devran, konu hakkında şunları aktardı: “Merkezi Singapur, pazar odağı Amerika olan Rapsodo’nun Ar-Ge üssü İzmir Teknopark’ta faaliyet gösteriyor. Golf Digest işbirliğine zemin hazırlayan Coach Connect, çok gurur verici ve tamamen Türk yazılımcıların ürünü. Türk gençleri, potansiyelinin farkına varmalı. Onlara her fırsatta çağrımızı yineliyoruz. Gelin Rapsodo çatısı altında teknoloji geliştirip, ihraç edelim ve kullanıcıların değişen yaşamlarına birlikte şahit olalım.”

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.