• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

SALTY’ye 1.4 Milyon Değerleme ile TRAngels’dan Yatırım

Tech’n Roll Sahnesi’nde yatırımcı karşısına çıkan başarılı Kuluçka Firmamız SALTY, 1.4 Milyon Değerleme ile TRAngels’dan yatırım... 

Çevreci, güvenli, düşük maliyetli yeni nesil enerji depolama üniteleri üreten SALTY, akülerin yüzde 50’den fazlasının atığa dönüşmesi problemini çözmek üzere sodyum elementini kullanarak tuzlu su bataryaları üretiyor.

Sürdürülebilir kalkınma hedeflerinden en az 8’ini karşılayan SALTY, yüzde 100 yerli üretimle dünyadaki enerji depolama sorununa da çözüm olmayı hedefliyor.

Öncelikli pazarını sanayi, telekomünikasyon ve veri merkezleri olarak belirleyen SALTY, bataryalar ile kesintisiz güç kaynağı sağlamayı hedefliyor. Olası elektrik kesintilerinde daha düşük maliyetle enerji sunmak üzere tasarlanan SALTY bataryalar hem daha uzun ömürlü hem de geri dönüştürülebilir formda. SALTY, TRAngels yatırımı ile çevreci bataryaları hızla satışa hazır hale getirmeyi hedefliyor.

TÜBİTAK BiGG desteği ile Bölgemizde kurulan ve sodyum iyon bataryalar konusunda Türkiye’de tek girişim olma özelliğini taşıyan SALTY Kurucuları Girişimcilerimiz Özgür Enes Taytaş, Taylan Can Köse ve Pelin Keleş’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.