• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknogirişim Akademisi Güz Dönemi Tamamlandı

Teknopark İzmir Güz Dönemi Teknogirişim Akademisi kapanış dersi, İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ile Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu tarafından verildi.

Teknopark İzmir tarafından belirli aralıklarla düzenlenen, katılımcılarına; temel girişimcilik ve inovasyon bakış açısını kazandırmayı ve girişimcilik kültürünü güçlendirmeyi hedefleyen TeknoGirişim Akademisi’ne bu dönem 60 girişimci adayı katıldı.

İnovasyon Merkezi’nde 3 gün boyunca devam eden eğitimlerde adaylar; girişimciliğin temelleri, fikir geliştirme ve detaylandırma, etkili sunum teknikleri, inovasyonun temelleri, girişimcilikte sürdürülebilirlik, iş planı hazırlama, fikri sınai ve mülkiyet hakları, fon kaynakları ve şirketleşme gibi çok sayıda başlıkta eğitimler aldı.

TeknoGirisim Akademisi'ni başarıyla tamamlayarak ClassBoom Ön Kuluçka Merkezine başvuru hakkı da kazanan katılımcılar sertifikalarını, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Genel Müdür Prof. Dr. Tanoğlu’nun elinden aldı.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.