• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
teknoloji gunleri

Teknoloji Günleri’ne Geniş Katılım

2019 yılı boyunca teknoloji temalı çalışmalar yürüten, İzmir’deki 9 üniversitesinin oluşturduğu İzmir Üniversiteleri Platformu organizasyonuyla düzenlenen “Teknoloji Günleri” Etkinliğine; İYTE, Teknopark İzmir, İYTE Tümleşik Araştırma Merkezleri ve Atmosfer TTO olarak aynı alanda katılım sağladık. Etkinliğe katılan Bölge Ar-Ge Firmalarımız CMA Danışmanlık, 3Faktöriyel ve DVL Ar-Ge ise stantlarında ziyaretçileri bilgilendirdi.

24-25 Aralık tarihlerinde iki gün sürecek ‘Teknoloji Günleri” açılışında düzenlenen panelde konuşan İYTE Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yusuf Baran, açılışın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Baba, Teknoloji Günleri İYTE Koordinatörü ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Metin Tanoğlu, Genel Müdür Yardımcımız Prof. Dr. Ekrem Özdemir ve Atmosfer TTO Yöneticisi Dr. Sinan Yılmaz ile fuar alanında stantları ziyaret etti.

Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde 25 Aralık Salı günü de devam eden etkinlikte, teknoloji meraklıları ve öğrenciler; İzmir Üniversiteleri, Teknoparkları ve Ar-Ge firmalarının stantları ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Açılış törenine, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay ile üniversite ve sanayi temsilcilerinin katıldığı Teknoloji Günleri, İzmir Üniversiteler Platformu’nun 2019 yılındaki son etkinliği oldu.

Teknoloji Gunleri
warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.