• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknopark İzmir Genel Değerlendirme Toplantısı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, Bölgede çalışmalarını sürdüren Ar-Ge firmalarının temsilcileri ile bir araya geldi. İnovasyon Merkezi'nde düzenlenen "Teknopark İzmir Genel Değerlendirme Toplantısı"nda, gelecek dönem çalışmalarına katkı sunacak değerlendirmeler oluştu.

27 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen toplantıya; Rektör Baran ve Genel Müdür Tanoğlu ile birlikte Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Özdemir, Bölgede çalışmalarını sürdüren Ar-Ge Firmalarının temsilcileri, İYTE’li öğretim üyeleri ve çalışanlar katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Bölgede gerçekleştirilen iyileştirme ve yapılandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Baran, Bölgeye dair ileriye dönük projeler konusunda Ar-Ge firmalarıyla ortak akıl yürüterek hareket etmek istediklerini vurguladı. “Siz büyüdükçe biz büyüyeceğiz biz büyüdükçe de sizlerin önünü açarak daha fazla büyümenizi sağlayacağız. Bu ekosistemde; istihdam sağlama, yeni teknolojiler üretme, Ülkemize katkı sunma, ithalat ve ihracat dengesi gibi çok önemli konuları birlikte çalışarak lehimize çevireceğiz.” diye konuşan Rektör Baran, “Sizlerin büyümesi şirketlerinizin ayakta durması için İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı olarak payımıza düşen ne varsa bunu yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

 Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın konuşmasının ardından, Bölge altyapısı ve olanaklarını geliştirmeye yönelik yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştiren Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla Bölgenin hem fiziki hem de sosyal anlamda gelişmesini dikkate aldıklarını söyledi. Prof. Dr. Tanoğlu, konuşmasında Bölgede önümüzdeki yıl faaliyete geçecek iki yeni bina inşa etmek üzere çalışmalara başlandığı bilgisini de verdi.

 

Gerçekleşen sunumun ardından, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ve Genel Müdür Prof. Dr. Metin Tanoğlu, Ar-Ge firmalarından gelen soruları cevaplayarak, detaylı açıklamalarda bulundu. Program, soru-cevap bölümünden sonra İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen mini kokteyl ile son buldu.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.