• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Ogrenci Bulusma

Teknopark İzmir İYTE Öğrencilerini Ağırladı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü lisans ve lisansüstü öğrencileri Teknopark İzmir’de bir araya geldi. İnovasyon Merkezi’nde düzenlen “Teknopark İzmir İYTE Öğrencileri ile Buluşuyor” başlıklı etkinlikte, öğrencilerin Teknopark İzmir’i daha yakından tanıması ve aktif olarak dahil olması için bilgilendirme sunumları yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran, öğrencilere seslenerek, “Hayallerinizi büyütün ve ötesine geçin, daha büyük düşünmenin önünde hangi engeller varsa onları tek tek aşın; her zaman hedefinize ilerlemeye çalışın” dedi.

Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ise "Teknopark İzmir olarak öğrencilerle iletişim ve iş birliğini önemsiyoruz. Sizlerin bölgemizde yer almasını cesaretlendirmek ve katkı sunmak hedeflerimiz arasında. Sizlerin, bu ekosistemin önemli ve ayrılmaz birer parçası olduğunuzu düşünüyoruz. Hepinizi fikirleriniz ile Teknoparkımıza bekliyoruz” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından, program içinde yer alan bilgilendirme sunumlarına geçildi. Bu kapsamda, Ön kuluçka ve Kuluçka Süreçleri hakkında Girişimcilik Birim Koordinatörü Burak Köle,

Teknopark İzmir’de Şirket Kurma Adımları hakkında Halkla İlişkiler Yöneticisi Nurçin Şener, Uygulanan Yasal Mevzuatlar hakkında Girişimci İlişkileri ve Portal Yöneticisi Ecem Mersin ve Yararlanılabilecek Teşvikler hakkında Girişimci İlişkileri Uzmanı Özlen Çetkin kısa sunumlar yaptı.

Sunumlarının ardından Teknopark İzmir’de kurdukları şirketlerle başarılı bir ivme yakalayan Kumru Scooter Ekibi’nden Ali Sarıkaya ve Ahmet Özbey ile RATELTECH’ Ekibinden Emrecan Durmaz tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

Başarı hikayelerinin ardından program networking ve kokteyl ile son buldu.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.