• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Teknopark İzmir Kariyer Günü

Teknopark İzmir’de çalışmalarını sürdüren Ar-Ge firmaları yetkilileri, İYTE’li öğrencileri ile bir araya geldi. “Teknopark İzmir Kariyer Günü” etkinliğinde öğrenciler, firmaları ve çalıştıkları sektörleri daha yakından tanırken; staj ve iş başvurusu yapma fırsatı da buldu. 

İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmaları İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran, Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ve İYTE Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Burak Dindaroğlu tarafından yapıldı.

Gün boyu açık kalan stantlarla firma-öğrenci görüşmeleri devam ederken, etkinlik kapsamında NBS HR Genel Müdürü Ahu Bade Özkan tarafından “Doğru Kariyer için 10 İpucu” ve Brew Kurucu Ortağı Begüm Atılgan tarafından “Dünyaya Açılan Projeler için Doğru Takım Kültürü” konulu seminerler gerçekleştirildi. 

İYTE Müzik Topluluğu’ndan Grup Turkuaz’ın dinletisi ile verilen aranın ardından Kariyer Günü’ne katılan firmalar, çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında öğrencilere kısa sunumlar yaptılar. 

Etkinliğe katılan firmalar arasında şu isimler yer aldı: ARGELA, BİAS, BİLİN, CUK CREATIVE,DBI, DEFİNEX, DELTA SMART, DEPODONE, DOĞUŞ TEKNOLOJİ, DVL ARGE, ETE SOLUTİON, FEV TÜRKİYE, HHIT, HİDROPAR, MAKERSAN, MONOVİ, NATURARGE, NEOAUVRA, NOSYON, POLAT MAKİNA, PYRO GAMES, RAPSODO, STARWARE, TEB, UNIQGENE, KİVA TEKNOLOJİ, LOGO ve JOTFORM

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.