• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
Stratejik Planı

Teknopark İzmir Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Düzenlendi

Teknopark İzmir’in 2019-2023 Dönemi Stratejik Planının oluşturulması için düzenlenen “Teknopark İzmir Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı” Ar-Ge Firmalarının Yöneticileri, girişimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, paydaşlar ve İYTE’li Akademisyenlerin katılımıyla düzenlendi.

İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen Çalıştay’ın açılış konuşmasını yapan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran, ortak aklın önemine vurgu yaparak, “Teknopark İzmir Stratejik Plan Çalıştayı’nın çok önemli çıktıları olacağına ve geleceğe dair projelerimizde bize yol göstereceğine inanıyorum” dedi.

Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ise burada yaptığı sunumda; Teknopark İzmir’in yapılanması, faaliyetleri, sürdürdüğü projeler ve girişimcilerin Bölgede devam eden çalışmalarından örnekler vererek, yenilikçilik alanına ve teknolojinin gelişimine Bölgenin katkıları hakkında bilgi verdi.

16 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilen Çalıştay’da, Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu moderatörlüğünde önemli fikirler üreten gruplar, Teknopark İzmir’in öncelikli alanları ve gelecek hedefleri hakkında tartıştı.

stratejik plan 1
stratejik plan 2
stratejik plan 3
stratejik plan 4
stratejik plan 5
warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.