• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr
turkcell

Teknopark İzmir & Turkcell İşbirliği

Bölgemizdeki girişimcilerimizin ilerlemelerine aracılık etmek amacıyla düzenlediğimiz iş birliği toplantılarımız Turkcell ile devam etti. Turkcell Tedarik Zinciri Yönetimi Yetkilileri, girişimcilik faaliyetlerine Teknopark İzmir’de başlayan startuplar ile buluştu.

İnovasyon Merkezi’nde Genel Müdürümüz Prof. Dr. Metin Tanoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran da katıldı. Burada kısa bir açış konuşması yapan Prof. Dr. Baran, “Girişimcilik ekosistemimizin gelişimi için önemsediğim bu güzel iş birliği konusunda Turkcell Yetkililerine ve Girişimcilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Teknopark İzmir’de yürütülen çalışmalar hakkında bir sunum yapan Genel Müdür Prof. Dr. Tanoğlu ise

buna benzer destek ve iş birliklerinin hem ekosistemimizdeki girişimcilerin gelişimi hem de bölgesel gelişim için çok önemli olduğunu hatırlatarak, Turkcell yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Turkcell Tedarik Zinciri Yönetimi Yerel Sanayi İlişkileri Süreç Yöneticisi Metin Aydoğan, ‘Tedarik Zinciri Yönetimi’ uygulamaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Bu toplantı ile amaçlarının Turkcell’e çözüm ortağı olacak yeni firmalarla tanışıp çalışmak olduğunu vurguladı.

Turkcell tarafından seçilmiş Teknopark İzmirli startupların kendileri ve çalışma alanlarını tanıtmasının ardından son bulan toplantı, takip eden günlerde ikili görüşmelerle devam edecek.  

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.