• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Üretim Ekonomisi ve Akıllı Fabrikalar Çalıştayı

Teknopark İzmir ve Sprinter iş birliğinde düzenlenen “Üretim Ekonomisi ve Akıllı Fabrikalar Çalıştayı”nda; Dr. Lütfi Apilioğulları, Banu Güsar, Muharrem Gezer, Nihat Özel, Doç. Dr. Murat Günal, Gökhan Akdemir ve Dr. Erkan Kırat’ın yaptığı sunumlarla değişen teknolojiler ekseninde akıllı fabrikalar ve üretim ekonomisinin yeni şekli konuşuldu.

Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ev sahipliğinde düzenlenen Çalıştay, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran’ın açılış konuşması ile başladı. Rektör Prof. Dr. Baran, burada yaptığı konuşmada, “Güçlü olanın değil hayatta kalanın yer aldığı dünyada değişimi görmemiz ve yönetmemiz gerekiyor. Bu coğrafyaya katkı sunmak amacıyla kendimizi bilime adamamız ve çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Rektör Prof. Dr. Baran, konuşmasının ardından konuşmacılara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Çalıştayda, sunumlar aşağıdaki başlıklar üzerine yapıldı:

  • Dr. Lütfi Apilioğulları: Üretim Ekonomisi ve Akıllı Fabrikalar
  • Banu Güsar: Gelişim ve İnovasyon
  • Muharrem Gezer: 4.0 Olgunluk Seviyesi ve Dönüşümün Temel Yol Haritası
  • Nihat Özel: INPDS Katmanlarının Endüstri 4.0’a Etkisi
  • Doç. Dr. Murat Günal: Yeni Trend Simülasyon Teknolojileri
  • Gökhan Akdemir: Üretimde Artırılmış Gerçeklik (AR/VR) Teknolojileri
  • Dr. Erkan Kırat: Değişim Yönetimi | Stratejik Yönetim ve Planlama

İki oturumdan oluşan; akademisyenleri, öğrencileri, Ar-Ge firmalarını ve ilgili pek çok isimi bir araya getiren Çalıştay, networking ve kokteyl ile son buldu.

Lean Office Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Dr. Lütfi Apilioğulları, Üretim Ekonomisi ve Akıllı Fabrikalar, Sprinter Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Banu Güsar, Gelişim ve İnovasyon, EDT Center Kurucusu Muharrem Gezer, 4.0 Olgunluk Seviyesi ve Dönüşümün Temel Yol Haritası, Strateji Yönetim Danışmanlık Kurucusu Dr. Ertan Kırat, Değişim Yönetimi Stratejik Yönetim ve Planlama, Proceed İş Ortağı Nihat Özel, INPDS Endüstri 4.0 Uygulamaları, GNC Proses Satış Direktörü Gökhan Akdemir, Üretimde Artırılmış Gerçeklik (AR) Teknolojileri, Simarter Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Günal, Yeni Trend Simülasyon Teknolojileri konuşmacı olarak katıldı.

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.